Naruto Forums-BG
Welcome to Naruto Forum - BG ! Enjoy in our Forum And Have Fun !
Naruto Forums-BG


 
ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вече системата за Кредит Шопа е отворена ! Моля заповядайте !

Share | 
 

 Хатаке Какаши

Go down 
АвторСъобщение
Какаши Хатаке
Анбу
Анбу
avatar

Брой мнения : 637
Age : 23
Местожителство : Коноха
Registration date : 21.08.2008

Character
Предмети :
Аксесоари:
Техники:

ПисанеЗаглавие: Хатаке Какаши   Нед Яну 25, 2009 1:42 amKAKASHI HATAKE е KONOHAGAKURE JONIN, бивш капитан на ANBU и водачът на 7 на екипът. Той е синът на белият зъб на KONOHA, SAKUMO HATAKE, и като неговият баща, KAKASHI HATAKE е разгледан като гений сред неговите равни. След неговото метеорено възвишение въпреки редиците на NINJA, KAKASHI стана студентът на бъдещият четвърти HOKAGE, MINATO NAMIKAZE, и впоследствие стана A JONIN по време на третата голяма война на NINJA. Следвайки войната, спечелена прославна слава на KAKASHI за неговата употреба на SHARINGAN, му ДОНАСЯНЕ прякорът копиращата нинджа Kakashi . Бележка, че KAKASHI може да има предвид" плашило" (която бях подметната за в епизод 101 когато той прави плашило от самия него, стоящо при паметникът за война за да мами SAKURA HARUNO.

KAKASHI е син на легендарни бял зъб на KONOHA, SAKUMO HATAKE, и като него беше известен от едно младежът остарява докато Ан извънредно дари SHINOBI, разгледан от много като най-доброто на неговото поколение. Той завърши от горната част на академията на неговият урок на 5 годишна възраст, ставайки A CHUNIN на година по-късно. Както и да е, неговият победител достигна голяма загуба; неговият баща, веднъж добре зачитан в селото, попадна в позор след избиране да спасява неговите другари вместо цялостна мисия от един, карайки KONOHAGAKURE да страда в усилието на война. Отказан, SAKUMO посвети самоубийство след дълбока депресия и капка в неговите умения, които причиниха KAKASHI да води неговият живот стриктно до кодът на NINJA. Неговата бяла светла сабя на чакра,за която неговият баща беше кръстен, беше дадена до KAKASHI.
Той продължи да стане част на екипът MINATO, водеше до бъдещето четвъртта HOKAGE, MINATO NAMIKAZE, с OBITO UCHIHA и RIN, медик - NIN. Връзката на KAKASHI с OBITO и RIN беше много подобна на това на връзката на SASUKE с NARUTO и SAKURA съответно докато той беше безразличният гений, който подели усложнена връзка с неговите съекипници, които по-късно се развиха в близко приятелство.


В средата на третата голяма война на SHINOBI, на среща за да чува тяхната нова мисия, KAKASHI (възраст 13 тогава) беше издигнат към JONIN и получи дарове от неговите учител и съекипници, специален KUNAI от MINATO и пакетът за медицински преглед от RIN. След като получавайки техните дарове, MINATO информира отборът за тяхната мисия : те трябва да пътуват през страната за трева в средата на конфликт между IWAGAKURE и KONOHAGAKURE за да разрушават мост. По пътят, екипът на KAKASHI забелязва, че те са гледани от дърветата от MAHIRU, Ан IWAGAKURE NINJA. KAKASHI Вижда това докато добра възможност да използува неговото неотдавна създаде JUTSU, CHIDORI. Той арогантно избегна за да напада скритият враг, единствен за да среща свободни от дежурство срещу многочислената сянка на MAHIRU копия докато RIN беше пленен от враг SHINOBI. OBITO незабавно изложи неговото намерение да спасява нея, но KAKASHI се противопостави за базата, която те имаха нужда от да завършва тяхната мисия, отказване не прави на същото грешка, която неговият баща прави. OBITO тогава заявява, че неговият баща беше истински герой за защитаване на неговите приятели. KAKASHI раздели пътища с OBITO скоро след това, и докато той се отрази на думите на OBITO и предшествуващата доброта на RIN, той осъзна, че неговият баща прави правилният избор в края на краищата. Това го подтикна да се присъединява отново OBITO в усилието на спасение, твърдейки, че OBITO не може да оцелява без чужда помощ.

През опитът ще спасява RIN, въпреки присъствие, наранено от TANTO на KAKASHI, врагът беше способен да се смесва навътре с околната среда и също да маха всичко мирис за да предотвратява откриване. Врагът тогава започна да нападне OBITO от отзад, но бъдейки способен да усещам неговото присъствие през въздушни потоци и звук, KAKASHI се премести за да защитава OBITO. Като резултат, KAKASHI понесе постоянна повреда на неговото ляво око. OBITO, поради амортисьорът на нараняването на KAKASHI, пробуди неговото SHARINGAN и уби техният нападател. Двамата успяха да спасяват RIN, както и да е, техника на ROCKFALL беше активирала, затруднявайки тяхното бягство. То беше тогава че OBITO избра да прави крайното жертвоприношение, бутайки KAKASHI от неговият път, и присъствие смачкан от падаща скала. Докато той постави там умиращ, OBITO караше RIN да (квалифициран медицински NINJA) внедрява неговото око на SHARINGAN в повредената очна кухина на KAKASHI, отнасяйки се към него като дар, докато той никога не даде KAKASHI една преди мисията започна. Той умря кратко оттогава. Като неговото първо действие с неговото ново око, KAKASHI отмъсти за на OBITO убивайки врагът NINJA с неговата сегашна усъвършенствувала техника на CHIDORI. Неговата репутация беше широко увеличена благодарение на неговият успех от първата мисия, който той извърши като A JONIN и по-късно нарасна дори по-нататък от дума на него придобивайки SHARINGAN и количество на копиран JUTSU (оттам и неговият прякор).

Смъртта на OBITO имаше огромно въздействие върху индивидуалността на KAKASHI. Люспестите и ненадеждни черти на OBITO бяха осиновени от KAKASHI, докато ние виждаме в неговата възраст на възрастният : да бъдеш късен към срещи и извинения менте на правене към неговият TARDINESS. KAKASHI също стана по сочен, възприемайки някои от другите черти на OBITO като неговата представа за съвместна работа.
Някога преди смъртта на четвъртта HOKAGE, KAKASHI се присъедини към KONOHAGAKURE ANBU където той служи като водач на група. През този път, KAKASHI се надигна до слава като копиращатата нинджа на коноха (понякога известен като SHARINGAN KAKASHI), прякор, който той придоби полагаемо за да използува на неговото имане на око на SHARINGAN копира през хиляда JUTSU. Той култивира група студенти - който включи YUGAO UZUKI и TENZO, и разпозна последното като най успешният на тази група.

Много, двамата в селото на NINJA и навън, знаят неговата репутация но той има все още живи няколко истински приятели. Най-близкият, който той кара да е мощ подиграва, друг водач на екип на JONIN. Двойката оформя добра комедия, над която DUO, с KAKASHI приема ролята на преката стрела докато Гай е - върхов диалог на"THE" и действия често му донасят отговор в вената на" казахте нещо ли?" От KAKASHI. Гай изглежда да бъде главният подстрекател на тяхното съперничество, често правейки повечето за положение сложен и необичаен THAN нужно.


съперничЕството на KAKASHI е текущо, и леко една - ъгълно, с Гай, постоянно обявяващ, че KAKASHI е неговият съперник. KAKASHI, както и да е, е безразличен към тяхното съперничество, което дразни Гай към никакъв край. Гай случайно предизвиква KAKASHI към състезания на умението, и придобива запис на 50 победи и 49 загуби в изпълнение така. Имайки предвид, че състезанията, които изграждат тази фигура са така варирали (варирайки от скала, хартия, ножици до борба на SUMO), това, което то много не е на постижение върху човек е част. Въпреки всичко, Гай е горд с неговият запис. Гай също служи като съвършена антитеза за KAKASHI, с човек, специализиращ се в TAIJUTSU след години на тежка работа, докато KAKASHI се специализира в NINJUTSU за просто разчитайки на неговият талант и способност да копира техниките на други. Въпреки че, това не значи, че KAKASHI е SLACKER. Когато то изминава времето за да работи усилено, той ще постави неговото сърце в него. Въпреки очевидното напрежение около тях, KAKASHI дойде при изгледът Гай като другар и близък приятел.

Въпреки че то е неизвестно когато или защо той напусна ANBU, то е сигурно, че той напусна между възрастите седемнадесет и на двадесет четири. Той никога не е видян без железните пазачи на неговите ръкавици, характеристика на униформи на ANBU. Той също все още притежава силна почит и връзки в ANBU, докато той беше способен да придобива няколко членове за да защитава SASUKE докато хоспитализирано.


Недоволен С обичайните наредени от D мисии прехвърлен на тях, NARUTO насочи за третият HOKAGE да им дава истинска мисия на NINJA. Без колебание, третото HOKAGE определих 7 на екип тяхната първа наредена мисия на C въпреки такива мисии - обикновено запазени защото поне повече изпитва GENIN : придружавайки строителят на мостът, TAZUNA, до неговият дом в бедната страна на вълна. Както групата вървя през горите, KAKASHI откри странна локва напред за банкетът, и изведе, че те бяха следвани. В мигът, в който братята на демонът нападнаха, KAKASHI извърши техниката за заменяне, фалшифицирайки неговата смърт. След осъзнаване, че NINJA беше след TAZUNA, KAKASHI разкри самия него и покори NINJA преди каквато и да е вреда сполети на другите. Засадата беше достатъчна да потвърждава неговите подозрения на строителят на мостът, и след като конфронтира TAZUNA около неговите причини за лъгане тях, KAKASHI сметна мисията твърде напреднала за неговите студенти на GENIN. Това, съчетано с нараняването на NARUTO убеждавам KAKASHI за да прекратявам мисията и води неговият екип обратно в KONOHA. NARUTO, както и да е, след чуване KAKASHI" S и SAKURA, които" s хвали на SASUKE, протестира срещу срещу решението на KAKASHI.

При път към селото, TAZUNA каза на екипът повече за неговите нападатели, които са наети от експедиращият магнат GATO. Според TAZUNA, неговият бизнес на експедиране беше просто фронт за много дейности на SHADIER, като нелегални продукти и наркотици на сделка. Той предприе контрол на земята на пътищата за експедиране на вълните и създаде монопол изолирайки страната от външният свят, предотвратявайки свободен внос и износ и го превръщайки в разорена, поразна за глад страна в процесът. Той нае скритата мъгла NINJA за да убива TAZUNA и го спира от завършване на бриджът, който щеше да свързва земята на вълни с външният свят и позволява неговата икономия да се съвзема. След учене цялата истина от строителят на мостът, и въпреки че той знаеше, че мисията беше истински редица на B, KAKASHI реши да мине през с мисията.

При пристигане вътре земята на вълни, KAKASHI и другите бяха нападнати от ZABUZA MOMOCHI, пропускане на клас на s - NIN от KIRIGAKURE. То беше тук така че първа 7 на екип учи истината за светската слава на техният SENSEI като копието NINJA. Осъзнавайки колко опасен опонент, който той щеше да бъде завършвайки против все още имайки за да защитавам неговите спътници, KAKASHI неохотно реши да използува неговият SHARINGAN. Бързо KAKASHI показа неговото умение с SHARINGAN копирайки и отменяйки няколко от JUTSU на ZABUZA.

За нещастие, по-висшият опит на ZABUZA в водно-базиран JUTSU се комбинира с фокусът на KAKASHI рязане наполовина за неговите съекипници позволявам на ZABUZA да хваща KAKASHI неподготвен и ловя него. Докато KAKASHI отчаяно започна да мисли за начин да избягва, NARUTO се държа като първи и, с помощта на SASUKE, освободи KAKASHI. KAKASHI незабавно се върна към битката, този път наемайки тактики на GENJUTSU за да изхвърлям ZABUZA заедно с продължаване за да копирам JUTSU.

KAKASHI рано или късно победи него, но преди ZABUZA може да бъде завършен, неговият студент HAKU, хвърли игли в неговото тяло за да инсценира смъртта. Променен като ловец - NIN от KIRIGAKURE, HAKU взима" трупът" и избегна. KAKASHI беше подозрителен от HAKU защото той знаеше от неговите дни нататък ловецът на ANBU - NIN изхвърля труп на място, но защото неговото тяло беше източено от прекаляването с употребата на SHARINGAN, той беше неспособен да преследва тях. Вместо това, те продължиха тяхната мисия и придружиха TAZUNA назад до неговото село. При възстановяване достатъчна сила за да става, той реши да продължи да тренира неговият екип за неизбежният REMATCH с ZABUZA. Тъй като те нямаха идея за колко път те имаха, KAKASHI измисля метод за да работи по техните основи докато все още подобрявайки техните общи способности. Той имаше неговата практика на екип, изкачваща дървета с само тяхната чакра като тяхната колективна нужна работа за контрол.

Както KAKASHI очакваше, NARUTO показа никаква дарба за трениране и SASUKE показа внушителна цака заедно с постепенно подобрение. Но до изненадата на KAKASHI, въпреки неговото правилно предположение на SAKURA, имащо талант за контрол на чакрата, SAKURA завърши задачата леко, нещо нито NARUTO или SASUKE можеха да правят. Двамата щяха да продължават тяхното трениране докато KAKASHI и SAKURA защитаваха TAZUNA.

Когато ZABUZA и HAKU накрая се появиха отново и нападнаха мостът, KAKASHI извоюва ZABUZA докато NARUTO и SASUKE бяха заловени в пускането на лед на HAKU JUTSU. С покриване областта в дебелата мъгла както HAKU предложи, ZABUZA беше способен да блокира KAKASHI от използуване на неговият SHARINGAN GENJUTSU на него както и го принуждава при отбраната. Когато той опипа силата на чакрата на лисицата на демонът, KAKASHI знаеше, че той трябваше да се занимава с ZABUZA бързо и подсилва клеймото на NARUTO. Използуването на техника за призоваване : заземете пускане : проследявайки техника на зъбът той използува неговият NINKEN за да лови ZABUZA на място, докато той приготви неговото острие на светкавица за да убива ZABUZA. Преди той прави контакт както и да е, HAKU скочи в начинът на атаката, му позволявайки да го спира вместо това. Както ZABUZA нападна отново, KAKASHI наследи цялостен контрол на битката докато той лесно контрира всяка атака и решителната повредена двете, които клоновете на ZABUZA отвъд използуват. KAKASHI Тогава се присъединява към NARUTO в използуване MULTI копие на сянка за да плаши главорезите на GATO. когато GATO изглеждаше моменти по-късен, ZABUZA следвайки думите на NARUTO пусна него и го спря. придържаЙки се към умиращото искане на ZABUZA, KAKASHI прехвърли ZABUZA към HAKU, му позволявайки да умира близък до единственият човек, за който той се интересува. след дАване на правилно погребение за ZABUZA и HAKAU и тяхната мисия успех, 7 на екип се върна към KONOHA.
талантът на KAKASHI с неговото SHARINGAN е показан от колко добре той го разви от първо придобиване него. Оригинално, то беше само на етап 2 в развитие но до стартът на серията, то напълно се разви. Някога по време на скокът за времето, KAKASHI по-нататък разви неговото SHARINGAN развързвайки собственият му MANGEKYO SHARINGAN, както изглежда без изискването на убиване на някой скъпо към него. Освен това, без чужда помощ, той овладя няколко базирани техники на SHARINGAN включително само известният му MANGEKYO JUTSU, извика KAMUI. Това JUTSU има способността да манипулира пространство и беше показано да бъде способно да смуче цели или дори откъсва части от цел и сипе тях в друго измерение за да се появява отново в друго желано местоположение. Използуван срещу DEIDARA, той забелязва DOJUTSU на KAKASHI за да бъде от калибърът на ITACHI UCHIHA, който е позорен за неговата доблест с MANGEKYO JUTSU. При каране трудност първоначално да го контролира поради увеличената консумация на чакра, неговото умение в това JUTSU стана достатъчно голям да цели малка цел за ускоряване без чувство на каквито и да е други цели. Както и да е, тази техника използува толкова много чакра така че той беше хоспитализиран след използуване него три пъти в един ден. Докато обикновено зрението на потребители на MANGEKYO SHARINGAN постепенно се разваля, зрението на KAKASHI не изглежда засегнато. Това е вероятно дължимо на фактът, че неговото око на SHARINGAN вече е пресадено от OBITO. MADARA UCHIHA и ITACHI UCHIHA двете обясниха, че изпълнението така ще запази зрението на потребителят._________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://kalimancho.mylivepage.com
 
Хатаке Какаши
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Naruto Forums-BG :: Други :: Всичко за Наруто-
Идете на: