Naruto Forums-BG
Welcome to Naruto Forum - BG ! Enjoy in our Forum And Have Fun !
Naruto Forums-BG


 
ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вече системата за Кредит Шопа е отворена ! Моля заповядайте !

Share | 
 

 .:Акатски:.

Go down 
АвторСъобщение
Итачи Учиха
Админ
avatar

Брой мнения : 374
Age : 27
Местожителство : I Live in the hidden in the leaves village Konoha...
Registration date : 16.08.2008

Character
Предмети :
Аксесоари:
Техники:

ПисанеЗаглавие: .:Акатски:.   Нед Яну 25, 2009 1:22 am

Това Е Информация За Акатски


Акатски ( Наруто )

Акатски (на японски: 暁, буквално преведено залез) е измислена организация от нинджи-престъпници в японското аниме и манга Наруто, създадени от Масаши Кишимото. Всички членове са престъпници, предали родното си село и обединили се с върховната цел за световно господство. Първоначално Акатски са представени в средата на I част, но въпреки това те не започват да действат като главен антагонист до началото на II част

Обща информация

Организацията Акатски е създадена от Мадара Учиха и предвождана от мистериозния Пейн. Тяхната цел е да съберат всички опашати демони и да ги използват тяхната сила за свои цели. Досега са успели да хванат пет от демоните. Акатски винаги се движат в групи по двама. Живите останали членове от Акатски са: Пейн, Конан, Тоби, Зецу и Кисаме Хошигаки[1]. Всеки притежава свой невероятен талант. След това към Акатски се придъединя ва и Саске Учиха, заедно с малката банда която е събрал - поредното момиче влюбено в него- Карин и многократно използваните от Орочимару Суигетсу и Джууго. Целта на Саске вече е да унищожи Конохагуре (б.пр. Селото скрито в листата) , използваики Акатски, след като разбира че брат му - Итачи Учиха е избил клана му поради заповеди от високопоетвени в Конохагуре.

Цел

Целта на Акатски е да придобият силата на всички опашати зверове и да я използват за разруха и унищожение. През епизодите от II част те са главен антагонист. В първите 31 епизода те се опитват да "извадят" Шукаку от Гаара и убивайки го в процеса, но бабата на Сасори - Чийо, го съживява. Въпреки това Шукаку остава в Акатски

Сегашни членове

Кисаме Хошигаки
Възраст: 29 в I част
Партньор: няма, преди - Итачи Учиха
Кисаме Хошигаки е липсващ нинджа от Селото скрито в Мъглата и е партньор на Итачи Учиха. Той напуска селото си, за да се присъедини към криминалната организация Акатски. Като шиноби от мъглата, владее водни техники. Кисаме използва също и зъбатия меч Самехада, като е ивестно, че само той може да го контролира. Мечът не е обикновен, защото се използва единствено от господаря си и съдира вражеските ръце при опасност. Знае се, че Самехада поглъща определено количество чакра при контакт с опоненти. Веднъж при битката му срещо Гай сенсей и групата му Гай успява да вземе меча му , ала Гай не успява да го овладеел. Любопитен факт за Кисаме е, че той е члена на Акатски с най-много чакра.


Конан
Партньор: Пейн
Конан е единствената жена-нинджа в Акатски. Тя също е единственият член, който нарича своя партньор и лидер на Акатски - Пейн, на малко име. Когато са били малки, Конан, Нагато и Яхико остават без родители в една от многото войни в Амегакуре, принуждавайки ги да се грижат сами за себе си. Тримата случайно се срещат с Джирая, който става техен учител за около три години и ги научава на нинджутсу, за да могат да преследват собствените си цели и да могат да защитават живота си. Конан има натурален талант за оригами като цветето, което държи в косата си, е добър пример за това. Този талант се показва и в нейните техники - тя може да се раздели в несметен брой хартиени листове. Тези листове могат да бъдат контролирани един по един и да се формират в различни форми в зависимост от целта – като пеперуди за разузнаване или огромно оръжие за атака. Конан е способна да формира криле, които ѝ носят прякора "Ангела на Господ". Жителите на Амегакуре ѝ дават този прякор, защото тя носи волята на Пейн. Уменията ѝ биват възпирани, ако се намокри, защото, когато хартията се намокри тя се слепва и губи лекотата си.


Пейн
Партньор: Конан
Пейн е лидерът на Акатски. Интересното е, че той се появява мистериозно като заема мястото на Мадара Учиха. Той съществува в шест различни тела, които споделят един ум, известни като Шестте пътя на болката. Единствената физическа връзка между телата е оранжевата коса и броя на различните пиърсинги, както и Риненганът. Ринеганът, първо владян от откривателя на нинджа светът и охарактеризиран с номера на концентрираните кръгове около зеницата, позволява на притежателя му да изпълнява всякакви джутсута и да манипулира всичките шест различни природни чакра манипулации. Също позволява на шестте тела да обменят визуална информация помежду си, давайки му способността да координира зоната и да защити всички шест тела, ако са на едно място. Първият притежател на Риннегана, който Джирая среща, е Нагато. Той, както Яхико и Конан, е осиротял в една от много войни в Амегакуре, принуждавайки го да се грижи сам за себе си. Тримата, с Яхико и Конан, случайно се срещат с Джирая, който става техен учител за около три години и ги научава на нинджутсу, за да могат да преселедват собствените си цели и да могат да защитават живота си. Известно време след това, Нагато започва да вярва, че страданията в детството му са го просветили и започва да вижда себе си като бог, предопределен да научи света на безсмислието от войните. Не се знае какво е станало след това, но истинската същност на Пейн се появила в Амегакуре и започнала гражданска война с правителството по онова време. В последствие, Пейн прекратява войната, убивайки лидера на селото - Ханзо. За да се увери, че в селото няма симпатизанти на Ханзо, Пейн убива цялото му семейство, всичките му приятели и послушници, възвисяващ се като Господ в очите на хората. Сега Пейн използва селото като база за операции на Акатски, където си партнира с Конан. Въпреки че той дирижира действията на останалите членове на организацията и има пълна власт над тях, Пейн получава заповеди от Тоби.


Тоби
Партньор: няма, преди - Дейдара
Тоби се присъединява към Акатски след смъртта на Сасори, взимайки пръстена, позицията и партньора му (Дейдара). След битката на Сасори срещу баба му и Сакура Харуно се появява Зетсу, който взема пръстена, позицията и партньора му и ги дава на Тоби. Личността на Тоби се различава от типичната сред останалите членове в Акатски; докато повечето са посветени и сериозни, Тоби е по-безгрижен и по-шантав. Тази индивидуалност на Тоби често дразни Дейдара, който често го атакува по смешни начини. След като Тоби случайно се среща с Саске Учиха, е показано да дава заповеди на Пейн - явния дотогава лидер на Акатски. По време на техния разговор, той засяга Мадара Учиха. Мадара създава Акатски, за да се скрие от света, използвайки действията им, за да прикрие собствените си планове. Като Мадара, индивидуалността и речта на Тоби става коренно различна, с по-голяма привидна дикция и повече типична "подла" арогантност. Също така, върху униформата му има малки стрели или топлийки, сега смътно виждащи се от пелерината на Акатски. Освен това, Тоби не носи видима лента за глава, въпреки че се знае, че той е от Конохагакуре. Неговите умения са забулени в мистерия, като единствената отличителна черта на биене е способността му да позволява атаките да минават през него и да издържа нормално фатални взривове. Това е следствие от техниката му да контролира времето и пространството. Според Какаши Хатаке тя (техниката му) е на по-високо равнище от тази на Четвъртия хокаге Йондайме.


Зецу
Партньор: няма
Зецу действа като шпионин на Акатски - роля, която много му се отдава, заради способността му да се слива с околната среда и моментално да се предвижва от едно на друго място. И въпреки това не може да достигне скоростта на движение на Тоби/Мадара Учиха. Заради тази роля, Зецу е единствения член на организацията, който се движи без партньор. Поради тази причина, Зецу е смятан за по-висш като понякога останалите му докладват. Главата на Зецу се появява като в уста на насекомоядно растение, което може да обгърне цялото му тяло. Той е човекоядец, изпращан да поглъща телата, които Акатски не искат да бъдат намерени. Това е в допълнение към другите му роли, давайки му функцията на Ловуващ-нинджа за Акатски. Дясната част от тялото и лицето му е черна на цвят, а лявата - бяла. Поради това, се смята, че Зецу има раздвоение на личността, като черната част говори с дълбок и дрезгав глас, а бялата – с приветлив. Двете части, изглежда, контактуват помежду си и понякога имат противоречиви мнения.


Ако Искате ще сложа още малко информация засега това събрах на 1 пост


П.П Цвета вече е бял.

_________________


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.narut0o.bulgarianforum.net
Кисаме Хошигаки
Модератор
avatar

Брой мнения : 90
Age : 22
Registration date : 02.09.2008

Character
Предмети :
Аксесоари:
Техники:

ПисанеЗаглавие: Re: .:Акатски:.   Сря Май 27, 2009 9:20 am

Не се вижда много хубаво! Ако е бяло ще изпъкне
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Какузо
Чуунин
Чуунин
avatar

Брой мнения : 169
Age : 24
Registration date : 18.11.2008

Character
Предмети :
Аксесоари:
Техники:

ПисанеЗаглавие: Re: .:Акатски:.   Пет Май 29, 2009 3:35 am

еее че си мене не си сложил
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
YoKo_chan*

avatar

Брой мнения : 8
Age : 22
Registration date : 01.01.2010

Character
Предмети :
Аксесоари:
Техники:

ПисанеЗаглавие: Re: .:Акатски:.   Пет Яну 01, 2010 12:25 pm

Аз обожавам АКАТСУКИ... Wink
Любим ми е Дейдара ... ама и Сасори ми харесва... и Хидан и Пейн... cheers :
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://uzumaki.namcobandigames.com/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: .:Акатски:.   

Върнете се в началото Go down
 
.:Акатски:.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Naruto Forums-BG :: Други :: Всичко за Наруто-
Идете на: